השפית הבאה 6 – משימה שניה: שרה מזרחי

    יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שניה: שרה מזרחי
    19:48
    02.05.24
    קובי פינקלר No Comments on שר הביטחון והרמטכ"ל החליטו: מינויים דרמטיים בצה"ל

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

     דלעת ערמונים במילוי בשר טחון וסלט

     

    מצרכים:

     

    • 8 דלועי ערמונים
    • מעט שמן זית

     

    מצרכים למילוי:

     

    • 1 בצל קצוץ דק
    • 500 גרם בשר בקר טחון
    • 4 כפות צנוברים
    • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
    • 2 פרוסות לחם לבן, ללא הקרום, מושרות במים וסחוטות היטב
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
    • מעט קינמון
    • 2 כפות שמן זית

     

    אופן הכנה:

     

    • מחממים את התנור לחום בינוני, כ-180 מעלות.
    • חותכים ומסירים את החלק העליון של הדלועים.
    • מרוקנים אותם בעזרת כף, מורחים את קליפתן בשמן זית ומניחים על תבנית התנור.
    • מערבבים את רכיבי המילוי לתערובת אחידה.
    • ממלאים את הדלועים בתערובת כך שהיא תבלוט מעט מעל שפתם.
    • מניחים את הדלועים הממולאים בתבנית.
    • יוצקים לתבנית מעט מים, מכסים ומכניסים לתנור ,אופים 45 דקות עד שעה

     



    0 תגובות